Uitvaartwensen

 • Uitvaartwensen

  Nadenken over uw eigen uitvaart is niet alledaags. Zeker niet als u nog volop in het leven staat. Toch is het goed dit wel te doen en hier aandacht aan te schenken.
  Niet alleen voor uzelf. Ook voor nabestaanden is het goed te weten hoe u uw afscheid vorm wilt geven, wat uw nadrukkelijke wensen zijn.

  Het wensenboekje bevat veel informatie over de uitvaart en een goed overzicht van keuzemogelijkheden. Het is zo opgesteld dat elk denkbaar aspect van een uitvaart aan de orde komt, zodat het een persoonlijke notitie voor later wordt over de wijze waarop u afscheid wilt nemen. Het       biedt een leidraad voor het vormgeven van uw uitvaart. U maakt uw wensen inzichtelijk voor u zelf en   uw naasten.

  Beschouw dit boekje als uw wilsbeschikking/codicil waarin u uw uitvaartwensen kenbaar maakt. Het is raadzaam dit boekje te bewaren bij uw officiële papieren. Wilt u liever dat wij het boekje voor u bewaren, dan dragen wij zorg voor een veilige plek.
  Aan de hand van het wensenformulier is het mogelijk een transparante kostenbegroting op te maken.

  Vragen?

  Blijf er niet mee zitten, u doet er goed aan een afspraak te maken. Wij komen persoonlijk bij u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

  Bestellen

  Vraag hier het boekje gratis aan of stuur een mail naar info@uitvaartboshoeve.nl.

 • uitvaartwensen