Uitvaart vormgeven

  • Wat kenmerkt de overledene?

    De uitvaart zo persoonlijk mogelijk inrichten, gericht op de persoonlijkheid van de overledene, daar helpen wij u graag bij. Soms is bekend wat de wensen voor de uitvaart zijn, maar veelal is dit onderwerp onbesproken gebleven. Zijn de wensen niet bekend, dan is het goed steeds weer af te vragen “wat past hierbij?”, “wat zou de wens zijn geweest?”. Met het oog op de wens van de overledene komen wij stap voor stap tot een uitvaart die het karakter van de overledene kenmerkt, maar ook de herinnering versterkt.

    Samen passeren wij de vele mogelijkheden die er zijn en staan we stil bij de vraag hoe de herinnering in leven wordt gehouden. Hierin zullen wij steeds weer de afstemming zoeken, eerlijk advies geven en transparant communiceren, gericht op een kwalitatieve en zorgzame uitvaart die geheel in het teken staat van de overledene zelf.

    Met u denken we na over het verzorgen van uw dierbare, de opbaring, de begrafenis of crematie, een kerkdienst of samenkomst, de kist, het rouwdrukwerk en alle andere zaken die geregeld kunnen worden om de uitvaart passend vorm te geven.

  • Direct contact opnemen